Aktuális

Ilyen egy milliárdosnak dolgozni

Az ember mindig kíváncsi arra, hogy a nagyon szépek és nagyon gazdagok vajon tényleg olyan tuskók, ha az alkalmazottaikról van szó, vagy azért vannak közöttük jó arcok is? A következő összeállításban olyanok szólalnak meg, akik álltak valaha ilyen emberek szolgálatában és elmondják a tapasztalataikat.

Először is, amiben több kommentelő is egyetért, az az, hogy azok, akik beleszülettek a jóba és már többgenerációs gazdagok, sokkal normálisabbak, mint azok, akik még csak most csatlakoztak a milliomosok klubjához. Ők még nem igazán tudják, hogy mit is kezdjenek a pénzükkel és hogyan viszonyuljanak a többi emberhez.

Nézzünk néhány vicces, kirívó esetet:
“Egyszer egy jachton kellett szolgálatot teljesítenem, ahol mindenhez fiji-vizet használtak. (Ez egy vulkánok közeléből palackozott víz, a legdrágább a világon.) Úgy értem, nem csak az italokhoz, de még a tészta főzővizéhez is. Az állásom akkor került veszélybe, amikor merő meggondolatlanságból a kutyáknak a csapból engedtem inni. Azt mondták, ha még egyszer előfordul, hogy a kutyák nem fiji-vizet kapnak, akkor kereshetek más munkát magamnak.

A folytatásért kattints a Pad a kapu előtt caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top