Aktuális

Gyerekek raboltak az iskolában

A gyerekeket azzal gyanúsítják, hogy kirabolták, és bántalmazták iskolatársukat.

Egy 11 és egy 12 éves fiú ellen folytat eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A két nagykátai fiú az iskola udvarán odament az egyik diákhoz, és félrehívta. Az egyik fiú megszorította a diáktársa karját, és pénzt követelt tőle, de ő ennek többszöri kérésre sem tett eleget. Mire társa felszólította, hogy adjon neki pénzt, különben kitekeri a nyakát. A megtámadott továbbra sem engedett a követelésnek, ezért a 12 éves gyanúsított lefogta a fiú kezeit, miközben társa átkutatta a ruházatát és kivette a zsebében lévő pénzt. Ezt követően bementek az iskola épületébe, később azonban a folyosón megvárták a fiút, és továbbra is pénzt követeltek tőle, miközben a 11 éves fiú többször megrúgta. Végül elszaladtak a helyszínről – számolt be az esetről a police.hu.

Őrizetben

A nagykátai rendőrök a két fiatalt elfogták, majd a nyomozók mindkét tanulót elszámoltatták. A 12 éves gyanúsítottat kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését. 11 éves társa szabadlábon védekezhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top