Aktuális

Őszi feltöltődés fürdőinkben

Szerencsések vagyunk, hiszen Magyarországon csodás fürdők várnak minket ősszel és télen is, ha a sötét, hideg, esős napokon egy kis feltöltődésre vágyunk.

                                    Sárvár Fürdő – ősszel is ide megy a család

A sárvári fürdőben egész évben medencék és csúszdák tárháza áll rendelkezésre, így mindegy, milyen az idő, a fürdőzésről nem kell lemondani. Legyen a gyermekünk még baba, vagy már izgalmakat kereső tini, itt mindenkinek van élmény: baba-világ, hullámmedence, élménymedencék, vizes játékokkal teli gyermekmedencék, 9 csúszda. Sőt! Jöhet a nagyi is, imádni fogja a gyógyvíz jótékony hatását.
A csendes zóna a gyógyvizes medencékkel külön térben található, így a családi fürdő nyüzsgése nem zavarja a pihenni vágyókat.

A hidegebb időben átmelegedhetünk a szaunavilágban, ahol a szaunaszeánszok igazi látványosságok, és a sokféle hőfokú szaunán kívül gőzfürdők, aromakabinok, Kneipp-medence, jakuzzik és élményzuhanyok is találhatók.  
A sárvári fürdőnek a kedvezményes családi jegyek révén nagyon családbarát árpolitikája van. Ezen kívül nincsenek zónák, a belépő tartalmazza az összes medence, csúszda használatát, valamint a parkolás is ingyenes.

Sárvár hírnevét eredetileg gyógyvizének köszönheti, gyógyfürdőként vált ismertté és elismertté.  A tradicionális gyógyászatot megtartva azonban kiegészült olyan modern gyógyászati eljárásokkal, mint a Papimi kezelés vagy a lökéshullámterápia. A wellness –és beauty centrumban pedig közel 60 féle kényeztető kezelés található, csak hogy néhány különlegességet említsünk: lávaköves masszázs, hangmasszázs, Pránanadi masszázs, ayurvedikus kezelések.

Web: www.sarvarfurdo.hu

                                            Igali gyógyvíz, mesés kényeztetés

Igal, egy kedves, külső Somogy határán megbúvó kisváros, mely hangulatos utcáival, történelmi emlékeivel, vendégszerető lakosaival és messze földön híres gyógyfürdőjével méltán vált népszerű úti céllá a gyógyulni és pihenni vágyó turisták körében. Az Igali-Gyógyfürdő a Dél-  Dunántúl egyik legrégebben működő fürdője, a Balatontól mindössze 40 km-re délre, az M7-es autópályától alig félórányira található.

 

A 651 m mélységből feltörő 81°C-os gyógyvíz, amely rendkívül magas (10.358 mg/liter) oldott ásványi  anyagot tartalmaz, már több mint 50 éve Európa legjobbjai közt van számon tartva.

Ezt talán mi sem bizonyítja jobban az elégedetten távozó fürdővendégeknél, hogy számtalan már-már kilátástalannak hitt gyógyulás, baleset utáni felépülés vagy éppen gyermekáldás köszönheti valóságalapját a víz jótékony hatásának. A fürdőben 13, minden korosztályt kiszolgáló medence, ingyenesen igénybe vehető szauna-világ, 3 pályás óriáscsúszda illetve több sportpálya található.
Fürdőnkben rendszeresen tartunk szauna-szeánszokat illetve aqua-zumba órákat, amelyekkel az aktív pihenést kedvelő vendégeinknek kedveskedünk. Egész évben színes programokkal, kulturális rendezvényekkel és időszakos kedvezményekkel várjuk a hozzánk ellátogató vendégeket.
Családias hangulatú fürdőnkben minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget.

Gyógyászat:
A fürdő területén reumatológus szakorvos rendel és képzett egészségügyi személyzet segíti a mielőbbi gyógyulást. Gyógyászati szolgáltatásaink: medencefürdő, kádfürdő, különféle masszázsok, parajdi sófürdő, halpedikűr, köpölyözés, tangentor, súlyfürdő. A fürdőben több, OEP által támogatott kezelés is igénybe vehető.
Web:  www.igal.hu , www.thermalhoteligal.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top