Aktuális

Elfogták az újszülöttjét megölő nőt és volt élettársát

Közel egy év után elfogtak a rendőrök egy budapesti nőt és férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy 2014 októberében megölték a nő egészségesen született csecsemőjét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján közölte, hogy a 32 éves nőt és 33 éves volt élettársát péntek délután Budapesten fogták el, gyanúsítottként hallgatták ki őket és őrizetbe vették. A rendőrök indítványozni fogják előzetes letartóztatásukat.

A BRFK tájékoztatása szerint a halott újszülöttet 2014. október 27-én reggel a XVIII. kerületi Szövet utca egyik házának szeméttárolójában találták meg.

A helyszíni szemle és az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint a csecsemő élve született, feltehetően egészségesen. Halála a születést követő rövid időn belül, idegenkezűség által következett be – írták a közleményben.

A BRFK tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást.

Elfogták az újszülöttjét megölő nőt és volt élettársát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top