Aktuális

Ezeket ne mondd a pasidnak, ha jót akarsz!

Vannak olyan dolgok, amiket ha jót akarsz, eszedbe ne jusson mondani a pasidnak!

Rengeteg kapcsolatot tesznek tönkre azok a mondatok, amelyeket akarva vagy akaratlanul kimondunk. De ha nem akarod, hogy a pasid vagy a férjed vérig sértődjön, kerüld ezeket.

Ezeket ne mondd a pasidnak, ha jót akarsz!

Nem kell neked hobbi, barátnőd van!
Ha barátnője van, vége a pókerpartiknak, a pasibuliknak és mindennek? Nemcsoda, hogy ettől minden pasi menekül.

Nem lehet női barátod!
Pedig adódnak olyan helyzetek, amiket a férfi nem a párjával akar megbeszélni, mégis női segítség kellene. Jobban jársz, ha inkább te is jóban vagy a barátnővel, nem pedig eltiltod őket egymástól.

Te vagy a férfi, te tartsd el a családot!
A mai emancipált világban ez már nem teljesen így van, de az biztos, hogy egy ilyen mondattal hatalmas felelősséget teszel a párod nyakába.

Én vagyok az anyja, én tudom, mi jó neki!
Ha gyereketek van, akkor lehet, hogy bizonyos helyzetekben megfordul ez a fejedben. De soha ne mondd ki, mert nem igaz. Ő a gyerkőc apja, ő is tudja, mi jó neki.

Nem tudlak szeretni többé!
Akármi is történik, akármilyen bajt is csinált a férfi, ezt soha ne mondd! Kivéve, ha soha többé nem akarod látni.

Az összes korábban felsorolt mondat komoly éket verhet a kapcsolatotokba, ezért ahogy most elolvastad őket, gyorsan töröld is ki a fejéből. És koncentrálj inkább arra az egy szóra, ami rendbe hoz minden kapcsolatot.

Olvass tovább kapcsolati témában az NLCafén!

MSN

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top