Aktuális

Szex feliratú koszorút vittek a bordélyház madamjanak temetésére

82 éves korában halt meg a híres Madame, akitől temetésén "szex" feliratú koszorúval és francia szobalánynak öltözve búcsúztak a gyászolók.

A novemberben meghalt Cynthia Payne-t leginkább Madame Cyn néven emlegették Angliában, és leginkább arról az 1978-as szexpartiról vált híressé, amelyet annak idején a rendőrség oszlatott fel, letartóztatva a nőt ügyfeleivel együtt, akik között számos ügyvéd, cégvezető, sőt még pap is volt.

Négy hónapos börtönbüntetése letöltése után teázásnak álcázott összejöveteleket rendezett, ahol gyakran ismert emberek is megfordultak, és ahol idősebb és egyedülálló emberek ittak meg egy-két pohár cherryt. Kívülről legalábbis így tűnhetett.

Madam Cyn a kutyájával
Madam Cyn a kutyájával

Bizarr adalék a szeximádó Madame életéről: fiát 16. születésnapján egy prostituálttal lepte meg. Nem részleteznénk, milyen okból.

Miközben 1987-ben egy másik ügy kapcsán kellett a bíróság elé állnia ekkor ért véget a pályafutása , kiadta könyvét, amelyben a szexjátékok otthoni használatába vezeti be olvasóit.

Az a bizonyos koszorú
Az a bizonyos koszorú

A Madame nem mindennapi életéről 1987-ben film is készült Julie Walters főszereplésével, Personal Services címmel.

Madame Cyn novemberben életének 82. évében hunyt el. Átlagosnak csöppet sem nevezhető temetésén a gyászolók francia szobalánynak öltözve emlékeztek meg az asszonyról, sírjára pedig stílusosan “szex” feliratú koszorút helyeztek.

Francia szobalány ruhában gyászolnak
Franciaszobalány-ruhában gyászolnak

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top