Aktuális

Sebestyén Balázs szerint méltatlanul dobták ki Jakupcseket a köztévéből

"Annyira szeretem és méltatlannak tartom, ahogyan elbántak vele, és nagyon sok mindent nem értek. Rettenetesen furcsa ez az egész dolog" – kezdte a témát Balázs a Morning Show-ban.

Az állami televízió műsorvezetőjét saját műsorának felvétele közben értesítették arról, hogy ezek után nem tartanak igényt a munkájára. Az eset elég nagy port kavart fel; a népszerű rádiós, Sebestyén Balázs is ezzel foglalkozott ma reggeli  Morning Show című műsorában. “Annyira szeretem és méltatlannak tartom, ahogyan elbántak vele, és nagyon sok mindent nem értek. Rettenetesen furcsa ez az egész dolog” – kezdte a témát Balázs. A negyedórás blokkban szóba került, hogy miért éppen karácsony előtt kell kirúgni valakit, majd a kirúgás módjáról, indítékairól is szó esett.

Az Irigy Hónaljmirigy szeme láttára dobták ki Jakupcseket a köztévéből

Szóba került, hogy az Irigy Hónaljmirigy-tag, Varga Győző lett volna a műsor meglepetésvendége, így ő premier plánban, felvétel közben asszisztálhatott a rendkívül kínos jelenethez, Jakupcsek távozásához, közvetlenül a felmondást követően. “Annyira prosztó tempó, hogy mindennek az alja” – értékelte a történteket szakmai szempontból Balázs.

Ma forgatták volna az ötszázadik Ridikül-műsort. A leépítés tényét hétfő délelőtt közölték Jakupcsek Gabriellával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top