Aktuális

Enyhe káosz lesz ma a Cameron-vizit miatt

David Cameron brit kormányfő csütörtöki budapesti látogatása miatt már szerda estétől lezárásokra, korlátozásokra kell készülni a főváros számos pontján.

A forgalmi rend változásairól és a korlátozásokról részletes információk megtalálhatók a rendőrség honlapján. Az ideiglenes forgalomkorlátozások Budapest I., V., VI., XIV. és XV. kerületét érintik.

Szerda este 8 órától csütörtök este 8 óráig tilos lesz megállni többek között az M3-as autópálya ki- és bevezető szakaszán, valamint a Mexikói út, a Kacsóh Pongrác út, a Bajcsy-Zsilinszky út, a Dózsa György út, az Andrássy út, az Alkotmány utca, a Hunyadi János út, a Kós Károly sétány és az Olof Palme sétány egyes szakaszain, továbbá a Hősök terén, a Felvonulási téren, a Kodály köröndön, az Oktogonon, a Széchenyi téren, a Clark Ádám téren, a Szent György téren, a Dísz téren, továbbá az id. Antall József rakpart és a Budai alsó rakpart egyes szakaszain.

Enyhe káosz lesz holnap a Cameron vizit miatt

Csütörtökön déltől délután 4 óráig lezárják az V. kerületi Kossuth Lajos teret. Emellett csütörtökön délután 5 óráig időszakos lezárásokra kell készülni a 4-es számú főút, az M0-s autóút, valamint az M3-as autópálya fővárosi bevezető szakaszának egyes részein, továbbá a Kós Károly sétánynál, az Andrássy úton, a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Alkotmány utcában, a József Attila utcában, a Széchenyi téren, a Lánchídon, a Clark Ádám téren, az Alagútnál, a Hunyadi János úton és a Dísz téren. A megállási tilalommal érintett területekről a gépjárműveket a BRFK elszállítja. Az elszállított járművekről a 06-1-267-4673 telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-200-266 zöld számon (péntek este 8 óráig) adnak tájékoztatást.

David Cameron csütörtökön érkezik munkalátogatásra Budapestre, Orbán Viktor miniszterelnök és a brit kormányfő délután tárgyal egymással. Orbán Viktor az Országházban találkozik David Cameronnal. Ezt követően Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában fogadja a brit miniszterelnököt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top