Aktuális

Az emberiség a világ zsarnoka – fotók

Ez az animációs film – Steve Cutts alkotása – megmutatja, mit is művelünk a bolygónkkal. Mert ez kizárólag emberi tevékenység.

Szennyezzük a levegőt, a vizet, a talajt. Tesszük ezt úgy, mintha nem látnánk a következményeit, mintha kizárólag a gazdasági növekedés és a profit volna a cél. Mindent feláldozunk ennek érdekében. Megfeledkezünk arról, mennyire sérülékeny a bolygónk és mi magunk is.

Vajon meddig tart a föld tűrőképessége? A kisemberek hiába próbálnak tudatosan tiltakozni, a pénz nagy úr. De hogy is van az indián mondás?

Az emberiség a világ zsarnoka - fotók

Ha kivágtad az utolsó fát és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni arra, hogy a pénzt nem lehet megenni.” Az ufók kevés valószínűséggel fognak eljönni és földbe döngölni a föld “királyát”, az embert, ahogy az utolsó képkockákon látjuk. Hajthatjuk-e nyugodtan álomra a fejünket úgy, hogy tudjuk: ez egy ördögi játszma, ahol mindenki és minden áldozat?

 

Az emberiség a világ zsarnoka - fotók

 

A folytatásért kattints a Mohamama konyhája caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top