Aktuális

Az évszázad amerikai hóvihara képekben

Az évszázad hóviharát emlegetik az Egyesült Államokban, amelynek már halálos áldozata is van. A boltok polcai üresek, százezrek maradtak áram nélkül. Északon áradásokra, délen tornádóra számítanak. A nagyobb sportesemények elmaradtak.

A híradások szerint pénteken éjjel majd 100 ezer ember maradt áram nélkül, és több államban is emberéletet követelt a hóvihar. Több száz baleset történt, ezért a hatóságok mindenkit arra kérnek, hogy ne induljon útnak az ítéletidőben, hanem maradjon otthon, és zárkózzon be.

Az emberek megrohanták a boltokat, üresen álló polcokról, hűtőkről kerültek fel képek a netre már csütörtökön este.

http://sophiaslittleblog.tumblr.com/post/137724795687/went-grocery-shopping-with-my-brother-no-bread

Mondjuk nálunk, minden szombaton délután ez van a sarki boltban.

Az Egyesül Államok keleti részén bezártak az iskolák, a közintézmények, vasárnapig a metróközlekedést is leállították. 

Megnézem
Összes kép (1)

Öt államban is szükségállapotot hirdettek a hóvihar miatt. Több légitársaság is járatokat törölt, koncerteket, tömegrendezvényeket halasztottak el.

http://robertjbanach.tumblr.com/post/137831849020/sand-is-turning-white-oceancitycool-oceancity

Így “alakult át” egy világítótorony Michiganben.

 

A vihar “szerencsétlenségére” pont a Jonas nevet kapta, amit azonnal meglovagoltak az amerikai mémgyárosok. Ugyanis Jonas Brothers néven három testvér néhány éve a slágerlistákat ostromolta, és külön tévéműsoruk is volt. Azóta feloszlottak ugyan, de a vihar jó indok volt arra, hogy néhány mémben újra lecsapjanak az Egyesült Államokra.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top