Aktuális

Életet mentettek a sárvári rendőrök

Ma délelőtt esett le a biciklijéről egy sárvári férfi, de az arra járó rendőrök hamar urai lettek a helyzetnek, és megmentették az életét.

2016. március 16-án délelőtt kerékpárral indult útnak a barátaival egy férfi, amikor hirtelen rosszul lett, és a biciklijéről Sárvár külvárosában az úttestre esett. Pintér Gábor rendőr főhadnagy és Szabó Dániel rendőr törzsőrmester, a Sárvári Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Alosztályának munkatársai szolgálatuk ellátása során lettek figyelmesek a balesetre, és azonnal odasiettek: míg egyikük haladéktalanul megkezdte az eszméletlen állapotban lévő férfi újraélesztését, társa értesítette a mentőszolgálat munkatársait, majd biztosította az esemény helyszínét és irányította az arra haladó forgalmat.

A police.hu közleménye szerint “munkatársaink időben érkezett segítsége és az azt követő szakszerű orvosi ellátás következtében stabilizálódott a beteg állapota, így további ellátás végett kórházba szállították”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top