Aktuális

Videó: mindent ellopott, ami a keze ügyébe akadt

Válogatás nélkül lopott el három autóból mindent egy VIII. kerületi férfi, akit a konyhaszekrénye mögé bújva fogtak el a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Roland 45 éves budapesti lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. március 8-án 18 óra 16 perc és 19 óra 25 perc közötti időben egy Budapest XIV., Örs Vezér téri áruház parkolójában három gépjárműből műszaki cikkeket tulajdonított el.

A police.hu közleményében írja: az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható G. Rolandot a BRFK munkatársai 2016. március 21-én VIII. kerületi lakásán, a konyhaszekrény mögötti rejtekhelyére bújva fogták el, később előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Ez mind ott volt:

A rendőrök a rejtekhely átkutatásakor laptopokat, táblagépet, pendrive-okat, bélyeggyűjteményeket, pénzéremgyűjteményeket, sürgősségi esetkocsiból származó teljes mentőfelszerelést, rádió adó-vevő készülékeket, kettő darab fegyvert vagy annak utánzatát, rendőrségi kámzsát, pénzeszsákot, márkás karórákat, különböző ékszereket, valamint gépjárművek indítókulcsait, gépjármű ajtajának blokkolására alkalmas és bűncselekmény elkövetéséhez használatos eszközöket találtak és foglaltak le.

A további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top