Aktuális

Sikertörténet a vasárnapi boltzár kijátszása

A Spar gőzerővel fejleszti a benzinkutakon működő bolthálózatát. Csütörtökön nyílt meg az ötvenedik ilyen üzlet, amit idén további 15 követ.

Budán, a Budafoki úti OMV benzinkút ad otthont a Spar ötvenedik, benzinkútra telepített vegyesboltjának. Az üzletlánc benzinkutakon üzemelő boltjainak különlegessége, hogy azok a vasárnapi zárva tartás dacára is nyitva tarthatnak. A Spar annyira beleszeretett ebbe a konstrukcióba, hogy az idén további 15 ilyen boltot terveznek nyitni.

Így játszhatod ki a vasárnapi boltzárat

A Fehérvári úti OMV-kúton már 2013 óta üzemel egy ilyen boltjuk, amit tavaly tavaszig csupán négy másik követett. A vasárnapi boltstop azonban lendületet adott a benzinkutas boltok terjeszkedésének: azóta további 45 ilyen üzletet nyitott a Spar. Igény biztosan van: havonta átlagosan kétmillióan vesznek valamit ezekben az üzletekben. A shopok tulajdonosa az OMV, a Spar pedig nem kizárólagos beszállítójuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top