Aktuális

Hosszabb kihagyás után nem mindig könnyű a visszatérés a munka világába

A Morgan Stanley Return to Work – Lendüljön újra munkába programja azoknak segít, akik legalább két év kihagyás után szeretnének visszatérni hivatásukhoz. A Return to Work program számos országban nagy sikernek örvend, így most - New York, London, Mumbai és Hong Kong után - Budapesten is várják a lelkes "visszatérőket". Az érdeklődők április 21-én, egy Nyílt nap keretein belül tudhatnak meg többet a Programról.
Hosszabb kihagyás után nem mindig könnyű a visszatérés a munka világába

Hosszabb kihagyás után sokszor nem egyszerű újra munkába állni. Letörheti lelkesedésünk, ha nem találjuk meg rögtön a számunkra megfelelő lehetőséget. Vannak, akik bizonytalanok, mert kiestek a gyakorlatból, új dolgokat kell megtanulniuk, míg mások a család és a munka egyensúlyáért aggódnak. Ebben kíván segíteni a Morgan Stanley Return to Work – Lendüljön újra munkába programja. A cél, hogy a programban résztvevők visszarázódjanak a munka világába, visszanyerjék szakmai önbizalmukat és tudatosságukat. A program során többek között angol tanfolyam, szakmai tréningek valamint mentoring is támogatja majd a résztvevők visszailleszkedését.

Kik jelentkezhetnek?

A Morgan Stanley szeretettel várja minden olyan szakember jelentkezését, aki legalább két évre kiesett a munkából. A sikeres jelentkezőktől minimum hároméves szakmai tapasztalatot várnak a program által támogatott területeken, és releváns főiskolai vagy egyetemi végzettséget (pl. gazdasági, pénzügyi, matematikai, fizikai vagy informatikai területen) valamint haladó szintű angol nyelvtudást. A sikeres pályázók számára szeptemberben indul a 12 hetes program, melynek végén, a résztvevők a lehetőségektől függően akár felvételt is nyerhetnek határozatlan idejű munkakörbe.

Családbarát munkahely

Annak ellenére, hogy a Morgan Stanley-t főként bankként ismerik, a cég számos egyéb lehetőséget is kínál. Budapesti irodájukban például nagy számban dolgoznak informatikusok, közgazdászok, matematikai- és kockázatelemzők.

Tavaly a Morgan Stanley budapesti irodája elnyerte a Családbarát Munkahely címet és másodszorra is megkapta a Fogyatékosság-barát Munkahely díjat. A cég számos, a befogadást és a sokszínűséget támogató programot is kínál dolgozói számára.

Hosszabb kihagyás után nem mindig könnyű a visszatérés a munka világába
Ha érdekel a program, első lépésként jelentkezz az ingyenes nyílt napra minél előbb, mert a helyek száma korlátozott!
Ingyenes információs nyílt nap:

2016. április 21. 10:30-17:30

Helyszín: a Morgan Stanley budapesti irodája,
1095 Budapest Lechner Ödön Fasor 8.

Jelentkezés a nyílt napra: KATTINTS IDE

Bővebben a programról: www.morganstanley.com/returntowork 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top