Aktuális

Leköpte, és megrángatta a buszvezetőt az agresszív utas

A probléma ott kezdődött, hogy a buszsofőr nem engedte, hogy az utas egy bontott dobozos sörrel szájon fel a buszra, a rendőröknek kellett közbelépniük.

Szombaton este egy férfi Debrecenben a Komáromi Csipkés György téri megállóban egy felbontott dobozos sörrel a kezében akart felszállni a menetrend szerinti helyi autóbuszra. Mivel ezt tiltja a szabályzat, ezért a busz vezetője rászólt. A férfi erre a sört a nyitott ajtón keresztül kidobta a buszból. A sofőr ezután elindult a járművel, de az utas útközben folyamatosan szidalmazta őt.

Szóváltás alakult ki köztük. Az agresszív férfi a következő megállóban többször leköpte a buszsofőrt, majd benyúlt a vezetőfülkébe és az ingénél fogva rángatta, ami ettől elszakadt.

A sofőr végül felhívta a rendőrséget. A kiérkező  járőrök B. Ferencet a helyszínen elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 31 éves helyi férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak a nyomozást – írja a heon.hu.

Forrás: dkv.hu
Forrás: dkv.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top