Aktuális

Facebookon fedte fel megerőszakolt testét

Facebookon mutatta meg zúzódásokkal borított testét a nemi erőszak áldozatául esett nő.
Facebookon fedte fel megerőszakolt testét

A 31 éves Kat Berry egy randizós oldalon ismeredett meg egy férfival, akivel később egy személyes találkozót is megbeszélt. A nő egy ponton úgy érezte, túl sokat ivott, és ideje lenne inkább lefeküdnie – ekkor kezdett el erőszakoskodni vele a férfi.

Berry azt mondta, jól haladt a randi, az ő lakásán voltak, ittak és beszélgettek, de nem érzett szexuális vonzódást, inkább barátként beszélgetett a férfival. Berry hajnali 2-kor jelentette be, hogy inkább lefeküdne aludni, ekkor változott meg minden: a férfi hátulról megragadta a nő mellét, és erőszakoskodni kezdett vele. Berry onnantól kezdve már csak töredékekre emlékszik az eseményekből. 

Facebookon fedte fel megerőszakolt testét

Berry először nem akart rendőrségre menni, mert úgy érezte, az ő hibája volt, hogy a lakására hívta a férfit. Később mégis feljelentést tett, de akkor kiderült, hogy a férfi álnevet használt, és amúgy is törölte már magát a randioldalról.

Kat a Facebookon osztotta meg a sokkoló fotókat testéről, hogy felhívja a többi nő figyelmét a lehetséges veszélyekre és a nemi erőszak elleni küzdelemre.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top