Aktuális

21 éves lányt erőszakoltak meg menekültek egy nyilvános vécében

A bécsi állomáson történt a nemi erőszak, az elkövetők afgán menekültek voltak, akik korábban menedéket kértek Ausztriában.

Megerőszakolt három migráns egy 21 éves bécsi lányt egy nyilvános vécében Bécs legismertebb állomásán, a Práternél számolt be a Tények. A fiatal lány a Práter közelében levő vasútállomáson ment ki a mosdóba ám elfelejtette bereteszelni az ajtót , amíg a 30 éves barátnője pénzt vett fel. A két 16 éves és egy 17 éves afgán migráns valószínűleg már figyelte a lányt, utánamentek, megtámadták, és megerőszakolták. Mint később kiderült, a három elkövetőből kettő erőszakolta meg a lányt, a harmadik társuk közben befogta a száját, hogy ne tudjon kiabálni.

A lányt a barátnője találta meg később, kórházba került. Az erőszakolókat rövid idő alatt elfogták, korábban mindannyian menedéket kértek Ausztriától. 2015 óta vannak menekültként regisztrálva. Elmondásuk szerint sok alkoholt ittak, és nem emlékeznek a történtekre. Az eset óta rengeteg a rendőr az állomáson, sőt a vasúti biztonsági szolgálatot is megerősítették.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top