Aktuális

A taxistüntetés miatt pokoli lesz ma Budapest belvárosában közlekedni

A januárinál várhatóan sokkal nagyobb taxistüntetés lesz ma Budapesten. Ha nem akarsz a dugóban ragadni, ezeket az útvonalakat kerüld el!

Útlezárások várhatók ma 9 órától a Belvárosban a taxisszervezetek demonstrációja miatt – közölte az MTI-vel a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A taxisok reggel 8 és 9 óra között a Hősök terén gyülekeznek, ahonnan a Hősök tere – Dózsa György út – Thököly út – Rákóczi út – Erzsébet körút – Teréz körút – Oktogon – Andrássy út – József Attila utca–  Széchenyi István tér – Lánchíd – Clark Ádám tér – Fő utca – Bem rakpart – Batthyány tér – Fő utca – Clark Ádám tér – Lánchíd útvonalon jutnak el a Széchenyi István térig.

A BKK közlése szerint amennyiben a résztvevők létszáma indokolja, a demonstráció útvonalát lezárják. Tájékoztatást a kozut.bkkinfo.hu oldalon, illetve a társaság Facebook-oldalán adnak. Nagyobb lezárások esetén a 16-os busz ideiglenesen az Erzsébet hídon, míg a 105-ös busz a Margit hídon át, módosított útvonalon közlekedik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top