Aktuális

Bryan Adams Budapesten

A világ egyik legkedvesebb és legviccesebb zenésze, a kanadai énekes, Bryan Adams újabb városokkal egészítette ki jelenleg is zajló turnéját. A GET UP TOUR elnevezésű koncertkörút február 11-én indult New Yorkban, és keresztülszeli Észak-Amerikát, Angliát és Írországot, valamint még Európát is a 2016-os év végéig. Végre hazánk is bekerült a turnéba, Bryan Adams október 9-én lesz látható a Budapest Aréna színpadán!
Bryan Adams Budapesten

A multi-platina lemezeladásokkal rendelkező énekes 13. stúdióalbuma, a Get Up tavaly októberben jelent meg. Bryan a lemezt a hosszú ideje dalszerző- és közreműködő társával, Jim Vallance-szel, illetve az  ELO frontemberével, Jeff Lynne producerrel közösen készítette el, és 9 új dal mellett 4 akusztikus felvételt is tartalmaz. A Brand New Day dalhoz készült videót maga Bryan Adams rendezte, és a BAFTA-díjas színésznő, Helena Bonham Carter szerepel benne a Hurts egyik tagjával, Theo Hutchcrafttal közösen.  
 

Mint Kanada egyik legismertebb arca, Bryan Adams az elmúlt három évtizedben beírta magát a zenei történelemkönyvekbe. Több mint 65 millió albumot adott el, turnézott mind a hat kontinensen, és 40 országban vezette a slágerlistákat. Megkapta a legmagasabb kanadai állami kitüntetést, beiktatták a Zenei Hírességek Csarnokába, csillaga van a hollywoodi Hírességek sétányán, valamint számtalan Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjat is nyert pályafutása során.

A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu oldalon keresztül kaphatók. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a három különböző árú ülő- és a normál állójegy mellett.  

További info:
www.livenation.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top