Aktuális

Cseh László ezüstérmes lett 50 pillangón, Balogh ötödik 100 háton

Cseh László ezüstérmet szerzett az ötvenméteres pillangóúszás versenyszámban, a Londonban zajló vizes Európa-bajnokság keddi napján. Balogh Gábor 100 háton ötödik.

Cseh László kiváló hajrával ezüstérmet szerzett az ötvenméteres pillangóúszás versenyszámban a Londonban zajló vizes Európa-bajnokság keddi napján.

MTI/EPA/Patrick B. Krämer
MTI/EPA/Patrick B. Krämer

A 30 éves úszó ötszörös címvédőként lépett vissza a 200 méter vegyes keddi elődöntőjétől, amivel sokakat meglepett. Ezután azonban a sprintszám döntőjén remekül hajrázva, 23.31 másodperccel másodikként ért a falhoz. A győzelmet az ukrán Andrij Govorov közel fél másodperces előnnyel, 22.92 másodperces idővel szerezte meg.

“Semmit nem éreztem belülről, de nagyon örülök ennek az ezüstéremnek. Azért jó lett volna megjavítani a legjobbamat” – értékelt röviden a kétszeres világ- és 12-szeres Európa-bajnok Cseh László. 

Balog Gábor ötödik helyen végzett 100 méter háton, a győzelmet a francia Camille Lacourt szerezte meg 53.79 másodperccel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top