Aktuális

13 éves fiú mentette meg a forró autóban hagyott kutyát – képek

A kutya annyira izgatott lett, mikor a levegőtlen autóból meglátta, hogy valaki felé indul, hogy ugrás közben véletlenül a nyaka köré tekeredett a póráza. A 13 éves fiú viszont szerencsére ura volt a helyzetnek.

 A 13 éves Bradley North az iskolából tartott hazafelé barátaival az angliai Prestwichben, mikor észrevette, hogy egy parkoló autóban egy kutyát hagytak – feltekert ablakokkal, teljes levegőtlenségben.

13 éves fiú mentette meg a forró autóban hagyott kutyát - képek

 A fiú elindult az autó felé, amit a kutya is észrevett. Annyira izgatott lett, hogy nekiugrott az ablaknak, amin át is esett – viszont a pórázánál fogva fennakadt, és a nyaka köré hurokként tekeredett a zsinór.

13 éves fiú mentette meg a forró autóban hagyott kutyát - képek

A fiúnak szerencsére sikerült kioldania a hurkot, így megmentette a magára hagyott kutyát. Ezután még 15 percig a kutyával maradt, hogy megvárja míg visszaérnek a gazdái – akiket a legjogosabban vont kérdőre: zárt autóban hagyni a kutyát ugyanis életveszélyes is lehet.

Forrás: The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top