Aktuális

Három panelház is kigyulladt ma délután

Csütörtökön kora délután három lakástűz miatt is riasztani kellett a tűzoltókat Budapesten.

Budapest: sorra gyulladtak ki ma délután a panellakások. Először negyed háromkor, Káposztásmegyeren, az Óceánárok utcában gyulladt ki egy panel ötödik emeleti lakásának konyhája. A lépcsőház lakóit az utcára küldték a nagy erőkkel érkező tűzoltók, majd a tűz eloltása után kiszellőztették az épületet. Két embert füstmérgezés miatt kórházba vittek.

Három panelház is kigyulladt ma délután

Kőbányán fél három előtt csaptak fel a lángok, itt egy Gőzmozdony utcai panelház szemétledobója kapott lángra. A tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat, így szerencsére senki nem sérült meg, és egyetlen lakás sem égett ki.

Az óbudai Szentendrei út egyik házában ugyancsak egy ötödik emeleti panellakás kapott lángra fél három után. Ezt a tüzet a tűzoltók szerkocsiról és a lépcsőház felől is oltották. A lakókat az utcára menekítették, szerencsére senki nem sérült meg – ezt a tüzet fél órába tellett eloltaniuk a lánglovagoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top