Aktuális

Siker! Kint vannak a kézis lányok az Eb-n

Megverte a selejtező utolsó fordulójában a szlovákokat a magyar női kézilabda-válogatott. Az együttes ezzel kijutott a decemberi svédországi Európa-bajnokságra. Gratulálunk!

Kijutott a decemberi, svédországi Európa-bajnokságra a magyar női kézilabda-válogatott, miután a selejtező utolsó előtti fordulójában 32-23-ra legyőzte a házigazda szlovák csapatot Nagymihályon.

 

A csoportelsőség a magyarok és a lengyelek között dől el. Az egymással szembeni eredmények tekintetében a magyar válogatott a jobb, így már akkor is kedvezőbb helyzetből várhatja az Eb-csoportok június 10-i, göteborgi sorsolását, ha a lengyelekével azonos pontszámmal zár. Jelenleg a két csapatnak ugyanannyi a pontja, a lengyelek szombaton a szlovákokat, a magyarok pedig vasárnap a finneket fogadják.

Az Elek Gábor, Ambros Martin kettős a finnek elleni érdi találkozóval köszön el a szövetségi kapitányi poszttól. Július 1-jétől Kim Rasmussen veszi át a csapatot, a dán szakember megbízatása négy évre szól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top