Aktuális

Csúnyán kioktatták a katonák helyére parkoló nőt – aztán ez történt

Egy amerikai nő kézzel írt korholó üzenetet talált a kocsija szélvédőjén, miután a veteránok számára fenntartott helyre parkolt egy áruház előtt. Facebookon reagált, az eredmény pedig nem maradt el.

Rebecca Landis Hayes a kaliforniai Concord városában szeretett volna elintézni egy gyors bevásárlást, ezért hétfő délután leparkolt a Harris Teeter nevű üzlet elé. Az autót a veterán katonák számára fenntartott parkolóhelyen hagyta, arra azonban nem számított, hogy egy dühös hangulatú levelet talál majd a szélvédőjén, amikor visszatér.

“Asszonyom, ez a parkolóhely a veteránok számára van fenntartva. Tanuljon meg olvasni és mutasson több tiszteletet” – állt a kézzel írt üzenetben.

Ezt az üzenetet találta a veterán katonanő a kocsin (Fotó: Rebecca Landis Hayes/Facebook)
Ezt az üzenetet találta a veterán katonanő a kocsin – fotó: Rebecca Landis Hayes/Facebook

Hayes a közösségi médiához fordulva lefotózta az üzenetet, majd Facebook-oldalán tette közzé az alábbi írást.

Annak, aki ezt az üzenetet hagyta a szélvédőmön a Harris Teeter parkolójában:

Tudom, egy veteránok számára fenntartott helyre parkoltam, mert elég nagy volt a forróság. Ma délután folyamatosan ki-be szálltam az autómból, és amúgy is csak egy percre ugrottam be. A parkoló egyébként is tele volt, ezért tettem ezt. Ez volt az első alkalom, többé nem fordul elő. Bocsánat…

Sajnálom, hogy nem látod azt a nyolc évet, amit az amerikai haditengerészetnél, a U. S. Navynél szolgáltam. Sajnálom, hogy a nőgyűlölő szűk látókörű világlátásoddal nem tudod elfogadni a tényt, hogy léteznek női veteránok is. Sajnálom, hogy magyarázkodnom kell a hozzád hasonló embereknek. De azt sajnálom a legjobban, hogy ezt a beszélgetést nem személyesen folytattuk, és hogy nem volt benned annyi tartás és lelkierő, hogy névvel is vállald, amit leírtál. Ezek olyan értékek egyébként, amelyeket a hadsereg is fontosnak tart.

El is érkeztünk egy fontos kérdéshez: én szolgáltam, és te?

Csúnyán kioktatták a katonák helyére parkoló nőt – aztán ez történt

Hayes azóta a Facebook hőse lett, posztja alatt sorjáznak a támogató kommentek, a képet pedig több mint 1500-an osztották meg a közösségi oldalon.

A WCNC tévécsatorna arról is beszámolt az eset után, hogy a Harris Teeter áruház külön megkereste Hayest, és elnézést kértek tőle, amiért a parkolójukban ilyen kellemetlen élményben volt része.

További cikkek beszólásokról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top