Aktuális

4 holttestet találtak egy kiégett törökszentmiklósi családi házban

Hétfőn hajnalban kigyulladt és kiégett egy családi ház Törökszentmiklóson. A tűzoltók négy ember holttestére bukkantak a romok között.

Négy holttestet találtak a tűzoltók annak a családi háznak a romjai között, amely hétfőre virradóra gyulladt ki Törökszentmiklóson. A tűzesetről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatott.

Az első hírek szerint három ember holttestére bukkantak a tűzoltók. Időközben egy negyediket is találtak a mentés közben. A Nefelejcs utcai 100 négyzetméteres családi ház teljes terjedelmében égett, amikor a helyszínre értek.

Az épületből egy embert az oltás megkezdésekor a tűzoltók még kimentettek, sérülései súlyosak, őt a mentők kórházba szállították. Ugyanekkor egy elhunyt embert is találtak az égő épületben, majd a tűz eloltását követően, a családi ház romjainak átvizsgálásakor még három holttest került elő.

A három környező épületből összesen tizenegy embert menekítettek ki biztonsági okokból a szakemberek.

Ennyi maradt a leégett házból (fotó: Bugány János - MTI)
Ennyi maradt a leégett házból (fotó: Bugány János – MTI)

A Nefelejcs utcában égett le a családi ház

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top