Aktuális

A lányöltözőben támadt a tanárnőre a 16 éves fiú

Egy 16 éves, általános iskolás diák és tanárnője vitája a tettlegességig fajult.
Egy miskolci általános iskolában egy 16 éves fiú és társa még tavaly novemberben, tanítási idő alatt bementek a lányok tornaöltözőjébe, ahonnan aztán nem voltak hajlandók kimenni. A lányok, akik viszont öltözni akartak, szóltak a tanárnőnek, hogy zavarja ki a fiúkat.
 

A tanárnő felszólította a két fiút, hogy hagyják el az öltözőt, egyikük erre távozott is. A vádlott azonban bent maradt, és trágár módon visszaszólt a pedagógusnak, aki erre megfogta a diák kezét és megpróbálta kiterelni a helyiségből. A fiú ekkor szembefordult vele, és durva szidalmak közepette két kézzel mellkason taszította. A tanárnő csak azért nem esett hanyatt, mert meg tudott kapaszkodni egy közeli zsámolyban.

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a 16 éves vádlottal szemben. Indítványozta, hogy a bíróság a fiatalkorú vádlottat bocsássa próbára, és rendelje el pártfogó felügyeletét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top