Aktuális

Tuti szépségtippek a P&G-től

Nem egyszerű a nagy nyári hőségben megtalálni az ideális frizurát, amely egyszerre elegáns, kényelmes, mindemellett a reggeli rohanásban is pillanatok alatt elkészíthető.

A Procter & Gamble a közelgő olimpiai játékok alkalmából kiadott Look Bookjában összeszedett pár egyszerű, de nagyszerű frizurát, melyeket akár otthon is elkészíthetsz. Azt tartja a mondás, hogy a kevesebb néha több. Ez igaz az alábbi frizurára is, hiszen elkészítése csak pár percet vesz igénybe, ugyanakkor gyönyörű, természetes megjelenést biztosít. Tökéletes választás a nyár esti bulikhoz, hiszen nem kell állandóan attól tartanod, hogy szanaszét áll a hajad, hiszen az Ausztráliában őshonos növényi kivonatokat tartalmazó Aussie hajlakk ragyogóan természetessé varázsolja a hajadat, miközben legrakoncátlanabb fürtjeidet is rögzíti.

 Beach waves

 1. LÉPÉS

Fúj egy kis Aussie hővédő spray-t a nedves hajadra, majd lazán szárítsd meg, hogy elérd a természetesen dús hatást.

Tuti szépségtippek a P&G-től

 2. LÉPÉS

Válaszd el a hajadat, alsó és felső részre, majd alulról kezdve egy vékony hajsütővas segítségével az arcodtól kifelé göndörítsd be a tincseket. A tincsek lazítása érdekében Aussie hajlakkal lefújt hajkefével óvatosan fésüld át.

Tuti szépségtippek a P&G-től

 3. LÉPÉS

Az igazi Beach Waves hatásért, óvatosan húzd végig az ujjaidat a hullámokon, majd fújd be a hajadat az Aussie szárazsamponnal.

Tuti szépségtippek a P&G-től

Ha nincs kedved magadnak elkészíteni ezt a frizurát, gyere el július 14-én a P&G rendezvényére, ahol profi fodrászok és sminkesek, szambatáncosok varázsolnak el Rio de Janeiróba a közelgő olimpiai játékok alkalmából.
Nincs más dolgod, mint július 14-én 12 óra után ellátogatni a Westend City Centerbe és megpörgetni a P&G szerencsekerekét a nyereményekért.

További szépségtippekért figyeld a koszianyu.blog.hu-t.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top