Aktuális

Patkányok lepték el Nyíregyháza belvárosát

Már Nyíregyháza belvárosát is ellepték a patkányok. A környékben élők évek óta kérik az önkormányzattól, hogy találjon megoldást a tarthatatlan helyzetre.

Patkányok lepték el Nyíregyháza belvárosát. A kellemetlen vendégek egy évek óta elhagyott épületet szálltak meg. Az önkormányzat tulajdonában álló házzal senki nem foglalkozik, pedig a környékben élők már petíciót is begyújtottak a tarthatatlan helyzet megoldása érdekében. A lakók szerint elviselhetetlen a bűz, és a fertőzéstől is félnek.

Az utcában lakók arra panaszkodnak, hogy míg korábban a nagy forgalom miatt nem nyithattak ablakot, most már a borzasztó bűz miatt nem lehet szellőztetni. A patkányok a szomszédos házak udvarába is átmennek, a tulajdonosok nem győzik irtani a rágcsálókat.

Az elhagyatott épület Nyíregyháza belvárosának szívében található. Nem értik, miért nem intézkedik senki az ügyben, holott emiatt már 2014-ben aláírásokat gyűjtöttek – hangzott el a TV2 Tények című műsorában.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top