Aktuális

Elfogták a robbantásokkal fenyegetőző nőt

Több fővárosi és vidéki pénzintézet felrobbantásával fenyegetőzött az elmúlt két hétben egy 36 éves nő. Most kapták el.

A nő azzal fenyegetőzött. hogy bombát helyezett el országszerte több pénzintézetben is és robbantani fog. Azt mondta, Miskolcon és Budapesten fogja működésbe hozni a bombákat, közölte Szabó Csilla,a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Szabó Csilla tájékoztatása szerint július 14-e és 25-e között a 112-es központi segélyhívó telefonszámára olyan bejelentések érkeztek, hogy három miskolci és egy vidéki pénzintézetben bombát helyeztek el.

A rendőrség minden alkalommal ellenőrizte a pénzintézetet, amelyekről a betelefonáló beszélt, de sehol sem találtak gyanús csomagot. A nyomozók viszont július 25-én este  elfogták azt a 36 éves szikszói nőt, aki a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Részletes beismerő vallomást tett, elmondva azt is, hogy tavaly négy budapesti pénzintézetet is fenyegetett. A nő ellen közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség. Arról nincs információ, hogy mi volt a célja a fenyegetőzéssel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top