Aktuális

Mediátort kapnak a Downing Street macskái

Békéltetőt küldenek a Downing Streetre, hogy rendezze a miniszterelnöki hivatal és a külügyminisztérium főegerésze közötti feszültséget.

A Larry és Palmerston közötti feszültség valószínűleg a Downing Streetért folytatott területviták okozhatják, véli a jó hírű Battersea Dogs and Cats Home állatmenhely egyik macskaszakértője. Az amúgy jó természetű Larry és Palmerston közötti villongás már nem egyszer torkollott agresszióba: Larry állatorvosi ellátásra szorult, Palmerstonnak pedig a hírek szerint foltokban hiányzik a bundája, vélhetően Larry tépte meg.

Mediátort kapnak a Downing Street macskái

Az állatmenhely hétfőn ajánlotta fel, hogy segít rendezni a Larry és Palmerston közötti konfliktust úgy, hogy egy mediátort – békéltetőt – küld a helyszínre.

A helyzeten könnyen tovább súlyosbíthat a pénzügyminisztérium újonnan érkezett macskája, Gladstone. A pénzügyminisztérium új főegerésze – egy 18 hónapos fekete példány – egyelőre nem kevert bajt, mi több, nagy népszerűségnek örvend, máris több mint ezer követője van az InstagramonLarryt és Palmerstont a Twitteren követhetik az érdeklődők.

Mindhárom macskát a battersea-i otthonból fogadták örökbe, Palmerston és Gladstone korábbi miniszterelnökökről kapta a nevét. A két politikus a történelmi emlékezet szerint egyébiránt nem ápolt túl jó kapcsolatot egymással.

via MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top