Aktuális

Felismered? Rendőrség keresi a besurranót

Besurranással szerzett bankkártyát egy szegedi irodából a szintén szegedi nő. A kártyával két utcával arrébb már vásárolt is. A rendőrség keresi.

Gyors és szemfüles volt az a szegedi nő, aki Szegeden egy Oroszlán utcai irodából ellopott egy bankkártyát, amit kétszáz méterrel távolabb, a Kelemen utcában használt is.

Felismeri? Rendőrség keresi a besurranót

A tolvajlás még májusban történt, de valamiért a rendőrség csak most hozta nyilvánosságra annak biztonsági kamerának a felvételét, amin a besurranó tolvaj látszik, miközben a lopott bankkártyát használja.

Felismeri? Rendőrség keresi a besurranót

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top