Aktuális

Az Év buszsofőrje: csak egy nő van a jelöltek között

Választás elé állítja utasait a BKK. Azt kell eldönteni, hogy ki a legyen az év autóbusz-, illetve trolibuszsofőrje. A választás igen nehéz, az indulók száma harminchárom.

Idén sem maradunk BKK-s közönségszavazás nélkül. Már el is indult az év autóbusz- és trolibuszvezetője pályázat a bkk.hu-n, ahol 33 busz-, illetve trolibuszsofőrre adhatja le voksát a lelkes utazóközönség.

Ki lesz az év buszsofőrje?

Sokan nem is gondolják végig, hogy a sofőrök munkája odafigyelést, precizitást igényel, hogy egy emberként felelnek az utasok biztonságáért.

A harminchárom jelölt életkora 28 és 59 év között változik, viszont csak egyetlenegy nőt találunk közöttük, méghozzá a 77-es troli vezetőjét, Harkai Józsefnét. Harkainé 52 éves, 1996 óta ül a volánnál és eddig nyolc szavazatot kapott.

A cikk írásakor épp vokspárbaj látszott kibontakozni két fiatal és jóképű sofőr között: az egyik a 202E járatot vivő Szegedi Szabolcs, jelenleg 18 szavazattal, míg a párbaj másik résztvevője a szőke Fodor Zsolt a 159-es járatról, 16 szavazattal.

Szavazni augusztus 14-ig lehet a BKK honlapján. A legtöbb szavazatot gyűjtő hat busz- és két trolibuszvezetővel bemutatkozó filmet forgat a BKK, s ezekre lehet majd szavazni a második fordulóban.

A szavazáshoz e-mail címet kell megadni, és értelemszerűen egy címről egy érvényes szavazat küldhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top