Aktuális

Családirtás Pennsylvaniában, a kutyát is megölték

Egy öttagú családot találtak holtan Pennsylvaniában. Vélhetően az egyik szülőnél szakadhatott el a cérna, még a kutyát is megölte.

Feltehetően az egyik szülő mészárolta le négy családtagját, köztük egy szívbeteg kislányt és a család kutyáját is. A vérengzés után öngyilkost lett. Az eset Pennsylvaniában történt – tudta meg az MTI.

 A családi házban szombaton délután kézzel írott jegyzetre bukkantak a holttestek mellett, és a családnak problémái voltak, ezekre alapozza a gyilkosság-öngyilkosság teóriát a rendőrség.

Családirtás Pennsylvaniában, a kutyát is megölték

A 40 éves férfi, a 33 éves nő, egy 8 és egy 2 éves kislány, valamint egy 5 éves kisfiú holttestén is lőtt sebeket, valamint az egyik felnőtt közvetlen közelében kézifegyvert találtak. A hatóságok közölték, a család kutyáját is agyonlőtték. Hogy melyik szülő lehetett a gyilkos, azt nem árulták el.

A rendőrök úgy vélik, közrejátszhatott az a tény is, hogy a legkisebb lány néhány napos korában veleszületett rendellenességek miatt szívátültetésen esett át. Az amerikai sajtó korábban többször is foglalkozott a kislány betegségével, és a szülők folyamatos küszködésével, hogy a kilökődés elleni gyógyszerhez hozzájussanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top