Aktuális

Nem keresi a rendőrség az Amszerdamból eltűnt magyar fiút

A hat hete eltűnt fiú édesanyja azt mondja: a hágai konzulátus azt javasolta, hogy forduljon a rendőrséghez, ott azonban még jegyzőkönyvet sem vettek fel.

A 21 éves Szilveszter június 28-án adott utoljára életjelet magáról Amszterdamból, azóta elérhetetlen. A rendőrök azt mondták az aggódó anyának, hogy mivel fia felnőtt, joga van eltűnni bárki elől.

“Mivel Szilveszter már nem kiskorú, a rendőrség nem keresi. Így maradtak a barátok, ismerősök, de egy­előre semmi hír a fiamról. Legutoljára az amszterdami pályaudvarról hívott fel, hogy megérkezett, minden rendben van vele” – írtuk korábban Szilveszter édesanyjára, Krisztinára hivatkozva, aki attól tart, hogy tragédia érhette fiát.

Most a Tényeknek nyilatkozó szakértők azt mondják: ilyen esetben csak egy magánnyomozó segíthet, mivel a törvények szerint, ha nem történt bűncselekmény, akkor felnőtteket nem keres a rendőrség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top