Aktuális

Ez történik ma, Tanita Tikaram szülinapján

Budapesten péntek reggel 05:40-kor kel fel a Nap, és 19:56-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. VIII. 12.

1908-ban ezen a napon gyártották le az első Ford T-modelt. 1969-ben ezen a napon született Tanita Tikaram énekesnő, 1971-ben pedig Pete Sampras.

Ez történik ma Tanita Tikaram szülinapján

Mai mottónk:

Ha nem vállalod a felelősséget, akkor mások kezébe teszed le a sorsod. Ha valaki mást hibáztatsz, akkor az illetőtől várod, hogy megváltozzon (…). Akár egész hátralévő életedben várakozhatsz! Épp elég nehéz saját magadat megváltoztatnod, szabadulj hát meg attól a késztetéstől, hogy másokat megváltoztass.

Deepak Chopra

Névnap:

Augusztus tizenkettedike Klára, Dina, Hilár és Orália napja.

Augusztus tizenkettedikén született:

Tanita Tikaram énekesnő és Pete Sampras teniszező..

Időjárás:

Pénteken a legtöbb helyen több órára kisüt a nap. Délután nyugaton, északnyugaton növekedhet meg a felhőzet, nyugaton egy-egy záporral. Másutt csak kevés gomolyfelhő lehet az égen. Helyenként élénk lehet az északi-északnyugati szél. Hajnalban 6-13, délután 20-25 fokra számíthatunk. Fronthatás nem várható

Napi horoszkóp:

A  Föld jegyűek számára ezt jósolja a pénteki horoszkóp: “Ma már úgy érzed, hogy ismét mindent a kezedben tartasz, és azt is megtapasztalhatod, hogy milyen határozottan tudod képviselni az érdekeidet”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top