Aktuális

Jött a vihar, hetek óta se telefon, se internet a somogyi faluban

Még július 14-én vitte el a vihar a telefon- és internetvonalakat a Somogy megyei faluban. Több mint három hete nem javították ki a hibát, azóta sem telefonálni, sem netezni nem tudnak a helyiek. Pedig a szolgáltatónak 72 órán belül orvosolnia kellene a problémát...

A vihart követő napokban a szolgáltató két alvállalkozója érkezett a faluba, ők ugyanakkor csak a munka egy részét végezték el, mondván, a többi javítás nem rájuk tartozik. Jöttek is a többiek, de csak széttárták a karjukat, ők sem tudták a feladatot megoldani.

A vihar július 14-én tett kárt a telefon- és internetvonalakban, azóta már három hét telt el, mégsem sikerült a hibát orvosolniuk a szakembereknek. Pedig a szolgálatónak a szerződés értelmében 72 óra áll rendelkezésére a hiba elhárítására. Ráadásul az ügyfelek számlája ugyanúgy ketyeg, hiszen a havi előfizetési díjat a szolgáltatás hiányában is meg kell fizetniük.

A település lakói annyit tehetnek, hogy tértivevényes levélben jelzik a szolgáltatónak, írják jóvá számukra a kieső időszakot. A kérelmekre a telefonos társaság 15 napon belül köteles válaszolni. Ez meglehetősen felháborító, azonban a faluban továbbra sem tudnak sem telefonálni, sem internetezni

Jött a vihar, hetek óta se telefon, se internet a somogyi faluban

(Sonline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top