Aktuális

Késsel támadtak a buszsofőrre

A két fiú azt akarta, hogy a sofőr a megállón kívül álljon meg.

Két 20 év körüli fiú 2016. április 12-én dél körül a XXII. kerületi Tátra utcánál szállt fel a 214-es autóbuszra. Az I. utcai megállót elhagyva odaléptek a vezetőfülke mellé, és a megállón kívüli azonnali megállásra szólították fel a buszsofőrt, aki a kérésnek nem tett eleget, ezért fenyegetni, szidalmazni kezdték. Ezután az egyik férfi ököllel beleütött a térelválasztó plexiüvegbe, míg társa egy késsel fenyegette a buszsofőrt. A kést tartó ember a Rózsakert utcai megállónál leszállt az autóbuszról. Társa a buszon a hátsó utastér irányába ment, majd a következő megállónál ő is leszállt.

Az esetről videofelvétel készült:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-229-2622 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top