Aktuális

Bezár a gázai horrorállatkert

Végre bezárják a sanyarú sorú gázai állatkertet, a még meglévő tizenhat lakót expressz gyorsasággal költöztetik el, amíg élnek.

Sikerült helyet találni a gázai Hán Junisz állatkert még életben lévő lakóinak, így végre bezárják a parkot. Az álltakert maga kereste fel a Négy Mancs állatmentő szervezetet, hogy segítsen az állatok elhelyezésében. 

A megmaradt tizenhat lakót, köztük teknősöket, tarajos sülöket és egy emut, a jordániai New Hope Centre állatmenhelyre költöztetik át. Lazizt, a tigrist Dél-Afrikába viszik, ahol a Lionsrock nagymacskamenhelyen találtak neki helyet, egy egyhektáros kifutót dús réttel, fákkal és tóval, ahol kedvére pancsolhat. 

Pénzhiány miatt a gázai állatkert az év eleje óta képtelen megfelelően ellátni és elegendő élelemmel táplálni az állatait. Segítségkérés előtt még a döglött állatok mumifikálódott tetemeivel diorámákat rendezett be a tulajdonos a látogatottság növelése érdekében, de nem vált be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top