Aktuális

Kivonulhat a Tesco Magyarországról – frissítve

Úgy tudni, már itt egy nemzetközi munkacsoport, amelyik előkészíti a Tesco eladását, a cég pedig kivonulna Magyarországról.

Átalakítják a magyar Tesco központját, ami a cég eladásához vezető első lépcső lehet. A Magyar Idők szerint az áruházlánc budaörsi központjában feladatkörök szűnnek meg, és leépítik az operatív irányításban részt vevők állományát. A cél az, hogy egy éven belül teljes egészében megszűnjön az áruházlánc magyarországi irányító központja – írja a lap.

A Magyar Idők forrása szerint a budaörsi irányító központ felszámolása a legalapvetőbb lépések egyike a kereskedelmi hálózat felszámolásához.

Az Index szerint régóta lehet hallani olyan pletykákat, hogy a cég állítólag nemcsak a magyar, de az egész kelet-európai hálózatát eladná, ha jelentkezne rá vevő. 

Frissítés:

A Tesco továbbra is elkötelezett a magyar piac mellett – közölte a cég pénteken. A Tesco nem tervezi a budaörsi központ bezárását – közölte a Tesco a Budapest Business Journallal. A csoport átalakítását célzó vizsgálatok lezárultak, továbbra is elkötelezettek a közép-európai, így a magyar működésük további fejlesztése mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top