Aktuális

Tedd jobbá a világot egy videóval!

Picture This címmel videopályázatot indított a Sony Pictures Television. A zsűriben az NLCafé főszerkesztője, Pácsonyi Daniella is helyet kapott. Oszd meg te is a történetedet, ami jobbá teheti a világot!

A Picture This – Képben vagy! című környezettudatos fesztiválon rövid videókat vetítenek le, melyeket a világ minden tájáról érkezett versenyzők készítettek. A 30 másodperctől 7 percig terjedő alkotások legjobbja idén ősszel a Los Angeles-i Sony Pictures stúdióban veheti át az 5000 dolláros fődíjat.

A fesztivál a Sony Pictures globális Picture This kampányának keretein belül valósul meg, melynek célja, hogy bemutassa azokat a személyes törekvéseket, amelyek környezetünk megóvása érdekében jöttek létre. 

A hazai zsűri tagjai:

  • Juhász Árpád geológus/televíziós
  • Debreczeni Zita fotós
  • Kalmár Csaba, az Origo.hu TV, rádió, online rovatvezetője
  • Varga Attila “Sixx”, az Index.hu újságírója
  • Bicsérdi Ádám, a HVG újságírója
  • Pácsonyi Daniella, az NLCafe.hu főszerkesztője

Augusztus 29. és szeptember 2. között választják ki a legjobb videókat, és egy első, két második, valamint három harmadik helyezést hirdetnek ki, akik tárgynyereményeket vehetnek majd át.

A hazai győzteseket várhatóan 2016. szeptember 5-én jelentik be, ezt követően már a regionális zsűri előtt kell bizonyítania Lengyelország, Magyarország és Románia első helyezettjének. Közülük a nyertes képviselheti majd régiónkat Los Angelesben, végül a nyolc regionális győztes közül ott dől el, hogy kinek ítélik a globális első díjat, vagyis az ötezer dolláros fődíjat, a 4K Sony televíziót és egy Sony – Alpha a6300 kamerát.

A Sony Pictures Television bízik benne, hogy a kampány során minél több személyes, egyedi történetet osztanak meg a versenyzők, hogy ezzel is felhívják a figyelmet környezetünk védelmére. Augusztus 28-ig még lehet nevezni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top