Aktuális

Jobb, mint a Pokémon Go!

Az Ökumenikus Segélyszervezet adományozási felületén a virtuális valóságból igazi segítség lesz
Jobb, mint a Pokémon GO!

Játékos formában kínál lehetőséget a valódi segítségnyújtásra az Ökumenikus Segélyszervezet honlapja a www.segelyszervezet.hu/hu/iskolakezdes címen.

Bár nem labdákat dobálva kell pokémonokat elkapni, hanem válogatott tanszereket behúzni egy iskolatáskába, szinteket lépni itt is lehet, hogy egyszerre egy, kettő vagy akár több gyermek számára nyújthassunk támogatást. A segélyszervezet játékos adományozói oldalának használatával a végén mindenki nyer, hiszen a bankkártyás fizetés után az adományozó a jó cselekedet érzésével, egy rászoruló kisdiák pedig valódi, számára nélkülözhetetlen iskolaszerekkel lesz gazdagabb.

Jobb, mint a Pokémon Go!

Az ökumenikusok adományozási programját nemcsak asztali gépről, hanem tabletről is lehet használni, így aztán akár útközben is történhet a segítségnyújtás. Utóbbi esetben az Ökumenikus Segélyszervezet arra figyelmeztet mindenkit, hogy amint pokémonvadászat esetén, úgy adományozás közben is kiemelten figyeljen mindenki a közlekedési szabályok betartására!

Jobb, mint a Pokémon GO!

Az idén 25 éves Ökumenikus Segélyszervezet 5. alkalommal elindított Iskolakezdés együtt! akciójának célja ebben az évben is az, hogy 1000 rászoruló diák iskolatáskáját tudja adományozói segítségével megtölteni új tanszerekkel szeptember 1-ig. A beérkező pénzből a segélyszervezet személyre szabott tanszercsomagokat állít össze, és azokat az első becsengetésig el is juttatja a nehéz sorsú családokhoz.  

Jobb, mint a Pokémon Go!

Az Ökumenikus Segélyszervezet napokban közzétett felmérése szerint a családok mintegy 10%-ának esélye sincs, hogy önerőből beszerezzen minden szükséges iskolaszert. Sok gyermek rosszabb esélyekkel kezdi a tanévet, mert szülei nem tudják megvásárolni az iskolakezdéshez szükséges tanszereket. Az Ökumenikus Segélyszervezet az Iskolakezdés együtt! segélyakcióban átmeneti otthonokban élő gyerekeknek és a szervezethez forduló legszegényebb családoknak segít az adományokból. Az adományok célba juttatása a Segélyszervezet Facebook-oldalán folyamatosan követhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top