Aktuális

Ez történik ma, Michael Jackson szülinapján

Budapesten hétfő reggel 06:03-kor kel fel a Nap, és 19:25-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. VIII. 29.

1526-ban e napon történt a mohácsi csata, 1958-ban megszületett Michael Jackson, 2005-ben pedig ekkor támadt New Orleansra a Katrina hurrikán.

Ez történik ma, Michael Jackson szülinapján

Mai mottónk:

“Először jelölje ki az ember magának a célt, és úgy építse fel a mindennapokat, hogy a cél szentesítse az eszközt. Ez nagyon fontos, mert ha csak úgy ímmel-ámmal edzeget az ember, azzal nem érhetőek el az álmok, a vágyak.” – Pétervári-Molnár Bendegúz

Névnap:

Augusztus 29-e Beatrix, Erna, Bolda és Ernella napja.

Augusztus 29-én született:

Janus Pannonius költő, James Hunt autóversenyző és Michael Jackson zenész.

Időjárás:

Hétfőn marad a kánikula, napos, meleg, többnyire száraz idővel, de délután nyugaton, északnyugaton már megnő a felhőzet egy-egy záporral. Délután 29-34 fok várható, nagyon erős UV sugárzás mellett! Tetőzik a meleg.

Napi horoszkóp:

A Föld jegyűek számára ezt tanácsolja a hétfői horoszkóp: “Azt hiszed, hogy neked nagyon kevesed van. De ez nem igaz! Valójában rengeteg mindened megvan, csak éppen annyira megszoktad azt, ami van, hogy már fel sem tűnik, és már nem is értékeled azt.” A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top