Aktuális

Magát verte meg a milliomos “bántalmazott” barátnője

Tovább bonyolódik a jogi helyzet Scott Mitchell floridai milliomos és exe, Mary Hunt között, miután a férfi felvette, ahogy az asszony saját magát püföli.

Komplikált perbe bonyolódott a floridai pár: a milliomos Scott Mitchell több mint kétmillió dollár értékű ékszer meglovasításával vádolja egykori feleségét, Mary Huntot, aki szerint viszont volt férje bántalmazta őt. 

Mitchell ügyvédje szerint a férfi által közzétett felvétel jól bizonyítja, honnan is jöttek azok a monoklik, azaz hogy Hunt valójában önmagát verte meg a jogi csatározásban szerzett jobb pozíció reményében.

Magát verte meg a milliomos

A férfi széféből 99 gyémánt nyaklánc, 147 aranygyűrű és 172 foglalat nélküli gyémánt tűnt el, ugyanazon a napon pedig a biztonsági kamera rögzítette, amint Mary édesanyja segítségével egy csomagot ad fel postán. Később Mitchell állítása szerint Hunt édesapja részegen felhívta őt, és bevallotta, hogy náluk vannak a lopott ékszerek.

Huntnak 4 millió dollárral kell kárpótolnia exét, ha a férfi megnyeri a pert.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top