Aktuális

Még bilincsben sem állt le a várpalotai garázda

Egy garázdát akartak igazoltatni, amikor az érintett harcolni kezdett a két intézkedő rendőrrel. Nem volt könnyű legyűrni.

Vasárnap délután egy várpalotai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy férfi garázdálkodik náluk. Mire a járőrök odaértek, az illető már egy padon üldögélt.

Amikor intézkedni akartak az elkövetővel szemben, a férfi hirtelen mozdulattal, minden előzmény nélkül, ülő helyzetéből egyikük felé rúgott, majd a másik rendőrt arcon ütötte.

A rendőrök testi kényszert alkalmaztak a férfival szemben – földre nyomták, és megbilincselték, igaz, az elkövető még ekkor sem állt le, és újra meg akarta őket rúgni.

Így most a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója helyt adott az ügyészi indítványnak, és elrendelte a hivatalos személy elleni erőszak bűntettével gyanúsított elkövető előzetes letartóztatását a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt egy hónap időtartamra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top