Aktuális

Vérfagyasztó dolgot talált a padlásán egy férfi

Épp apja pajtájának padlását pakolta ki egy német férfi, amikor egy negyven éve ott heverő csontvázat talált a széna alatt.

Bizonyára meglepődött az a cloppenburgi férfi, aki apja pajtáját készült felújítani, amikor csontvázat talált a melléképület padlásán. Az egykori testre fekvő pozícióban bukkant, volt rajta cipő, nadrág és több kabát is, az egészet száraz falevél és széna borította, amit a szél fújhatott be az elmúlt negyven év alatt.

Ruházata és fogsora alapján a német hatóságoknak sikerült egyértelműen azonosítaniuk a holttestet. A Bild cikkéből kiderül, hogy egy 1977-ben eltűnt, akkor 28 éves, háromgyerekes nő csontjait találta most meg a férfi a pajta padlásán. Az is kiderült, hogy 1976-ban már hat hétre eltűnt a nő, akkor a férje az erdőben talált rá. Feltételezik, hogy mentális betegsége lehetett, ezért kizárják a gyilkosság lehetőségét. Valószínűbb, hogy álmában megfagyott a pajta padlásán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top