Aktuális

Ez történik ma, Gloria Gaynor születésnapján

Budapesten szerda reggel 06:15-kor kel fel a Nap, és 19:07-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. IX. 7.

1566-ban ezen a napon dőlt el Szigetvár sorsa, egy különösen pusztító török rohamot követően. Másnap Zrínyi Miklós a várvédők élén rárohant a törökre, és szinte mind hősi halált haltak. 1949-ben ezen a napon született Gloria Gaynor énekesnő.

Ez történik ma, Gloria Gaynor születésnapján

Mai mottónk:

Már a legrégibb időkben is tudták, hogy a jó a rossznak édes testvére. Szerintem gyermeke. Ahhoz, hogy az igazságtalanság kialakulhasson, nem volt szükség az igazságra, de az igazság felismerése előtt meg kell tapasztalni az igazságtalant.

Száraz Miklós György

Névnap:

Szeptember hetedike Reginma, Dumáta, Pszihé és Rege napja.

Szeptember hetedikén született:

Buddy Holly énekes és Gloria Gaynor énekesnő.

Időjárás:

Szerdán sok napsütés lesz, felhők legfeljebb a Dunántúlon mutatkozhatnak, csapadék nélkül. A keleti-északkeleti szél megélénkül. Délután 26-31 fok várható. Hajnalban a Dunántúli- és az Északi-középhegységben, illetve keleten, délkeleten köd képződhet. Nem várható fronthatás.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a szerdai horoszkóp: “Különös érzéked van ahhoz, hogy megbánts másokat, amikor valójában pont segíteni akarnál nekik”. A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top