Aktuális

Nem mindennek van határa – az év botránykönyve

Azért mindennek van határa – hallani gyakran, de a boldogság egyik kulcsa az, hogy az ember magának jelöli ki ezeket. Nagyjából így foglalható össze egy mondatban az év botránykönyveként, máshol csak swingerkönyvként emlegetett "A szabad akarat játéka" című kötet tanítása.

Aki életviteli tanácsadásra számít, annak komoly meglepetéseket hoz majd a regény, bár tanácsokkal is gazdagon ellátja olvasóit. A példa ugyanis, amin a szerző szemlélteti, hogy csak a sajátunk az egyetlen érvényes határ, még mindig tabutéma. A főszereplő hölgy, Cathy saját szexuális életének korlátait érzi kifejezetten szűknek, és nagyon lendületesen tágítja azokat, a folyamat minden apró mozzanatát nevén nevezve és megosztva olvasóival. Végül megtalálja a saját komfortzónáját, ami bizony kívül esik a többség ízlésén.

Nem mindennek van határa – az év botránykönyve

A hely pedig, ahol úgy érzi, önmaga lehet, a swingerklubok egyszerre zárt és nyitott, fülledt és teljesen szabados, mégis szigorúan szabályozott világa és mentalitása. Így időnként a szövegre a 18-as karika is kevésnek tűnik, de legalábbis érdemes nagyon komolyan venni. A regény azonban ennél többről szól. Bemutatja, hogy ezekbe a klubokba is emberek járnak, ahogy a főhős is minden más szempontban átlagos. Vannak munkahelyi gondjai, sikerei, mindenféle kalandjai, és persze szerelmes lesz, méghozzá véletlenül – mint kiderül – egy igazi lovagba, aki szöges ellentéte mindannak, ahogy Cathy él. Az elfojtás pedig, mint tudjuk, nem az ő asztala…

További információ a könyv Facebook-oldalán, Libri, a Líra és a Bookline oldalain.

Mentés

Mentés

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top