Aktuális

Teréz körúti robbantás: pénzbeli támogatást kapnak a sérült rendőrök

A VI. kerületi önkormányzat támogatja a két rendőrt, akik megsérültek a szombat éjszakai Teréz körúti robbantásban.

Egy-egymillió forint támogatást kapnak a Teréz körúti robbantásban megsérült rendőrök a VI. kerületi önkormányzattól.  A támogatásra Terézváros polgármestere, Hassay Zsófia tett javaslatot a képviselő-testületnek, amely elfogadta azt.

Az összeg valamennyi járulékos terhét átvállalja a kerület.

A Teréz körúti robbantás megsérült rendőrök állapota folyamatosan javul, már a rendőrnőt is kiengedték az intenzív osztályról. Jelenleg sem a rendőr, sem a rendőrnő nem emlékszik semmire a történtekből.  A Honvéd Kórházban lábadoznak, 24 órás védőőrizet mellett.

Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt nyomoz soron kívül, nagy erőkkel, a rendőrséggel együttműködve.

A rendőrség azt kéri, hogy akinek van bármilyen kép-, videó- vagy hanganyaga a Teréz körúti robbantással kapcsolatban, az az e célra létrehozott oldalon juttassa el nekik.

Olvass még a Teréz körúti robbantásról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top