Aktuális

Hogyan könnyítsük meg az internetes rendeléseinket?

Napjainkban az e-shopping már a bevásárlás leghétköznapibb formája. Az elit kozmetikumoktól a szívdöglesztő fehérneműkön át egészen a friss és ropogós zöldségekig bármit megrendelhetünk a netről. A Magyar Posta megbízható logisztikai szolgáltatásaival megkönnyíti a webshopból történő vásárlások befejező lépését, a csomagátvételt.
Hogyan könnyítsük meg az internetes rendeléseinket?

Megbízható logisztikai segítség

Az online vásárlás előnyeit már valamennyien tapasztaltuk, az utóbbi években itthon is dinamikusan nő a webáruházakban leadott rendelések száma. Talán így már nem meglepő, hogy mára már több mint kétmillióan kipróbáltuk és használjuk az online vásárlást. Néhányan még ma is fenntartásokkal fordulnak az e-shopping irányába, viszont egy stabil logisztikai szolgáltató jelentősen segítheti az internetes vásárlásunkat. A Magyar Posta idén áprilistól már több mint 3000 helyszínen biztosít fix átvételi lehetőséget a PostaPont hálózatán keresztül, így csomagunkhoz a nap bármely szakaszában, szinte bárhol és bármikor hozzájuthatunk.

Praktikus átvétel

Meglepetést rendeltél a párodnak, és nem akarod, hogy ő vegye át? A főnököd nem tolerálja, ha a munkahelyedre rendelsz? Egész nap úton vagy, és jó lenne az intézkedés során felvenni a csomagodat? Mivel a nők mindig mindent leleményesen megoldanak, ezek sem jelenthetnek problémát. A PostaPontok segítségével gyorsan és kényelmesen hozzájuthatsz a netes rendeléseidhez. Magyarország legnagyobb csomagátvételi hálózatával rendelkező MPL-t választva, több mint 2600 posta, 125 MOL kút, 265 Coop PostaPont és 50 csomagautomata közül válogathatsz.

“Ahogy szeretnéd”

A csomagod átvételéről SMS-ben vagy e-mailben kapsz értesítést, ha valamelyik postára vagy PostaPontként működő MOL benzinkútra, Coop áruházba kéred a csomagod. Így időt spórolva a csomagátvételt egybekötheted a vásárlással, a tankolással vagy az egyéb postai ügyintézésekkel. A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége napi 12 órában van nyitva, míg a csomagautomata jelentős előnye, hogy szinte mindegyik a nap 24 órájában, időkorlátozás nélkül igénybe vehető.

Az MPL hálózat segítségével ma már a csomagátvétel igazítható könnyen a napi teendőkhöz, és nem a napodat kell átszervezni egy csomagrendelés miatt.

Részletekért kattints: https://www.posta.hu/postapont

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top