Aktuális

Rejtélyes banda gyilkolja a New York-i diákokat

Agyonvertek két fiatal lányt az utcán, korábban két fiút is megöltek Long Islanden; mind a négyen ugyanabba a középiskolába jártak. A rendőrség hallgat.

Szeptemberben holtan találtak két lányt New York, Long Island egyik városnegyedében, Brentwoodban. A 15 éves Nisa Mickens és a 16 éves Kayla Cuevas barátnők voltak, egy iskolába jártak. Mickens holtestét a 16. születésnapján találták meg az utcán, míg Cuevas hulláját az otthonának kertjében fedezték fel másnap. A nyomozóknak feltűnt, hogy a két lány együtt indult el otthonról, és mindkettejüket egy tompa tárggyal verték agyon.

A rendőrség szerint a lányok megölése összefügghet azzal a két gyilkossággal, amelynek áldozatait a kettős gyilkosság után kilenc nappal fedezték fel Brentwood egyik erdős területén. A rendőrök egy tizenöt és egy tizenkilenc éves fiú holtestét találták meg, őket február óta eltűntként keresték a hatóságok. A fiúk és a lányok ugyanabba az iskolába jártak.

Timothy Sini, a Suffolk megyei rendőrség nyomozója a CNN-nek azt mondta, hogy helyi banda állhat a gyilkosságok mögött. A környéken egyre nagyobb a rendőri jelenlét, a lakókon kezd eluralkodni a pánik. Van olyan szülő, aki nem engedi az utcára hasonló korú gyermekét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top